HOME
   
INFORMACIONE
   
NEWS
   
KONTAKTE
   
GALLERY
 
  
HOME
SHTETESIA
KOORDINATAT BANKARE
DITET E PUSHIMIT
LIBERALIZIMI I VIZAVE
PASAPORTA PER TU TERHEQUR
Te nderuar zonja dhe zoterinj,
Te nderuar miq,
Miresevini ne faqen tone te internetit.
Kemi nderin dhe kenaqesine qe nepermjet kesaj faqe interneti t’ju ftojme te njiheni dhe te informoheni me aktivitetin e Konsullates se Pergjithshme te Republikes se Shqiperise ne Milano.
Me ane te kesaj faqe interneti do ju japim informacione te hollesishme mbi praktikat konsullore si dhe do forcojme bashkepunimin tone duke iu pergjigjur pyetjeve tuaja me ane te postes elektronike. 

Po prane kesaj faqe interneti do te gjeni edhe shume adresa te tjera web te institucioneve shqiptare dhe italiane.

 

 NJOFTIM

NJOFTOHEN TE GJITHE QYTETARET SHQIPTARE SE DUKE FILLUAR NGA MUAJI JANAR 2016 KONSULLATA E RSH NE MILANO KA FILLUAR LESHIMIN E ÇERTIFIKATAVE TE GJENDJES CIVILE PER PERDORIM JASHTE SHTETIT.
INFORMACIONIN E DETAJUAR PER KETE QELLIM E GJENI NE RUBRIKEN ÇERTIFIKATA
__________________________________________

NJOFTOHEN TE GJITHE QYTETARET QE KANE APLIKUAR PER PASAPORTE DERI NE DATEN 29/12/2015 TE PARAQITEN PRANE ZYRAVE TE KONSULLATES PER TERHEQJEN E TYRE

 NGA ORA 9.00-12.00.

 JU FALEMINDERIT

 

NGA DATA 15 JANAR 2016 PER APLIKIME PER PASAPORTE DUHET MARRE ME PARE TAKIM NEPERMJET EMAILIT TE KONSULLATES: appuntamenti@consolatoalbanesemilano.org
VEPRIMET E TJERA KONSULLORE DO TE VIJOJNE SI RREGULLISHT NGA ORA 9 DERI NE OREN 14 NGA E HENA NE TE PREMTE.

 APLIKIMET E PASAPORTES BIOMETRIKE DHE KARTES SE IDENTITETIT BEHEN NGA ORA 9 DERI NE OREN 12.

_________________________________________________________________
 

 DUKE FILLUAR NGA DATA 1 KORRIK 2014  KONSULLATA DO TE NDODHET NEVIA G.B. PIRELLI 30, AFER STACIONIT QENDROR (MILANO CENTRALE)


VLERA E DOKUMENTAVE BIOMETRIKE DO TE JETE SI ME POSHTE:
LETERNJOFTIMI: 12 EURO
PASAPORTA BIOMETRIKE: 130 EURO

TE GJITHE QYTETARET SHQIPTARE TE PAJISUR ME PASAPORTE BIOMETRIKE, TE CILET FUTEN NE ITALI DUKE KALUAR NGA NJE SHTET TJETER I BASHKIMIT EUROPIAN , DUHET TE DEKLAROJNE PRANINE E TYRE NE TERRITOR BRENDA 8 DITEVE, DUKE U PARAQITUR NE ZYREN E POLICISE ME TE AFERT. 

NE RASTET NE TE CILAT , NUK ESHTE BERE DEKLARATA E PREZENCES, DHE NUK ESHTE E MUNDUR TE VERIFIKOHET DATA E HYRJES NE ITALI, QYTETARI RREZIKON LARGIMIN NGA TERRITORI DHE MARRJEN E EKSPULSIONIT.

Ambasada e Republikes se Shqiperise ne Rome, www.ambalbania.it 
Konsullata e Pergjithshme e Republikes se Shqiperise ne Bari, www.consolatoalbanesebari.org 
Ambasada e Republikes se Shqiperise ne Vatikan, www.albava.org 
Ministria e Puneve te Jashtme Shqiptare, www.mfa.gov.al 
Keshilli i Ministrave, www.keshilliministrave.al  
Agjencia Kombetare e Turizmit, www.akt.gov.al 
E-Albania, www.e-albania.al 
Permesso di Soggiorno, www.portaleimmigrazione.it
Ambasada e Republikes Italiane ne Tirane, www.ambtirana.esteri.it
Konsullata e Pergjithshme e Republikes Italiane ne Vlore, www.consvalona.esteri.it
Konsullata e Pergjithshme e Republikes Italiane ne Shkoder, www.consitalia-scutari.org 

 


TE REJAT
06/03/2015
APP INFOSTRANIERI: NJE MBESHTETJE AKTIVE PER QYTETARET E HUAJ
Nje App i ri dhe i nevojshem, i cili mun...  vazhdon...
23/11/2012
DITE TE KULTURES SHQIPTARE NE LODI
Festohet 100 Vjetori i Pavarsise se Shqi...  vazhdon...
09/10/2012
KINEMAJA SHQIPTARE NE MILANO
Nga data 9 deri me 12 tetor 2012, Milano...  vazhdon...
09/06/2012
ā€œInvestimet drejt Shqiperise, te forcojme bashkepunimin midis diapores shqiptare ne Itali dhe vendit te origjinesā€
Kongresi i mbajtur diten e Shtune ne dat...  vazhdon...
Arkiva e tė rejave
BULETINĖ
E-mail
REGJISTRO  >>      
SHFAQJA PARAPRAKE E GALERISE
Nuk ka asnjė imazh